O topa Hıncal Uluç da girdi!

O topa Hıncal Uluç da girdi!

admin
admin
25 Mayıs 2018 Cuma 10:50
O topa Hıncal Uluç da girdi!

Vedat REFAYELİ

Geçtiğimiz günlerde Erzurum’da yaşanan havalanı servis şoförü ile bir hakim arasındaki mahkemeye intikal olan kavga, Hıncal Uluç’un da diline dolandı.

Hıncal Uluç, ‘"Berlin'de hâkimler var, ya Erzurum'da?" başlıklı Sabah Gazetesindeki yazısında konuyu gündeme getirdi ve hem havaalanı servis şoförü ve hem de tartaklandığını iddia eden hakimle ilgili değerlendirme yaptı, görüşünü ortaya koydu.

Bu görüş üzerine Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi’nden açıklama geldi. ‘’2 Mayıs 2018 tarihinde Erzurum Bölge Adliye Mahkemesinde Hakim olarak görev yapan K.D., havalimanında servis şoförü tarafından darp edildiğini beyan ederek kolluk güçlerine şikayette bulunmuş, şikayet üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmış, günün nöbetçi Savcısı tarafından adil yargılanma ilkesi kapsamında delillerin toplanabilmesi, iddianın vasıf ve mahiyeti ile mevcut delil durumu gözetilerek şüpheli Ü.A hakkında ayni gün saat 21:30 itibariyle gözaltı talimatı verilmiş ve şüpheli gözaltına alınmıştır’’ denilen açıklamada, ‘’Ü.A.'nın kollukça alınan beyanında, Hakim K.D.'den şikayetçi olmadığını beyan ettiği anlaşılmış, bu sebeple Hakim K.D. hakkında herhangi bir işlem yapılmamıştır. Şüpheli Ü.A, 3 Mayıs sabahı saat 09:30'da gözaltından çıkarılmış, müracaat savcılığınca mevcut delil durumu, atılı suçun kanunda yazılı alt ve üst sınırı ve ölçülülük ilkesi gereğince adli kontrol tedbiri talebi ile 2. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiştir ve yukarıda değinilen gerekçeler göz önüne alınarak şüpheli Ü.A. hakkında adli kontrol tedbirine hükmedilmesine karar verilmiştir’’ ifadeleri yeraldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Hıncal Uluç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.