Lütfen aday olun öyle gelin

Lütfen aday olun öyle gelin

admin
admin
31 Ekim 2018 Çarşamba 08:45
Lütfen aday olun öyle gelin

Mahalli İdareler seçimine daha aylar var, bir çok ilde olduğu gibi Erzurum’da da çok sayıda kişi aday adaylığı için şimdiden sıraya girdi. Hoş çok sayıda aday adayının olması aday olacakları partiler için para alacaklar, iyi bir şey de, bizim için hiç de iyi bir şey değil. Zira çoğu da tanıdığımız olan bu aday adaylarının geneli de haber ve yazılarımızda şimdiden onları yazmamızı istiyor, bizi zor durumda bırakıyorlar.

Sadece bana şu ana kadar en az 10 aday adayı haber ve yazı yazmamız için ricada bulundu ve bunların hepsini de uygun bir dille reddettim. Çünkü biliyorum ki bu yazma işinin önü alınmayacak ve çalıştığımız gazete ve dergiler daha aylar sonra yapılacak olan seçimler için şimdiden meşgul edilecek. O açıdan aday adaylarından isteğim, en azından seçime yakın bu talepte bulunun, ya da aday olun öyle gelsin..

Bu sanıyorum sadece benim değil, tüm basın çalışanlarının talebidir, bilgilerinize arz olunur!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumAday
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.