KURTULMUŞ’UN KURTULUŞ’U YOK!

Eylül ayında Erzurum’a gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’dan Atatürk Üniversitesi kampüsüne Lise ve Ortaokul isteyen Mehmet Katmer, bu işin peşini bırakacağa benziyor.

admin
admin
14 Şubat 2017 Salı 12:54
KURTULMUŞ’UN KURTULUŞ’U YOK!

Atatürk Üniversitesi’nin Akademik yılı açılış töreni için gelen Kurtulmuş’u onca proğramının arasında müdürlüğünü yaptığı A.Ü Kalkınma Vakfı’na getirmeyi başaran Katmer, burada Kurtulmuş’dan ihtiyaç duydukları müstakil bir lise ve orta okulun sözünü almış. Kurtulmuş, onca yoğun proğramının arasına Katmer’in ısrarlı daveti üzerine geldiği Vakıf’da bu talep karşısında ‘Evet’ demek zorunda kalmış ama sürekli de Katmer’in baskısıyla karşılaşmış. İlkbaharda sözkonusu okulların yapımı için sık sık Ankara ile temas halinde olan Katmer, okul projesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bilgisi dahilinde olduğunu söylüyor. Hatta Liseye Recep Tayyip Erdoğan’ın, ortaokula da Numan Kurtulmuş’un ismini vermeyi bile şimdiden kararlaştırmışlar. Bizim bildiğimiz bu Katmer hoca ne eder eder o okulları yaptırır, hem kendinin hem de çiçeği burnundaki rektör Prof.Dr.Ömer Çomaklı’nın hanesine kocaman bir artı puan yazdırır..

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.