Korkut: Eğitim bizim için önemli

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, yol ve asfalt çalışmalarını sokak ve caddelerle sınırlamıyor.

admin
admin
07 Haziran 2017 Çarşamba 01:15
Korkut: Eğitim bizim için önemli

Şükrüpaşa semtinde Şükrüpaşa İlkokulu bahçesini asfaltlayan Yakutiye Belediyesi, okul çevresinde kaldırım düzenlemesi de gerçekleştirdi. Ali Korkut, bunun eğitim hizmeti olduğunu belirtiyor.

Yakutiye Belediyesi, Şükrüpaşa semtinde yürüttüğü yol, kaldırım çalışmalarını sürdürürken, semtin ismini taşıyan Şükrüpaşa İlkokulu içinde asfalt ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Okul bahçesi asfaltla kaplanırken, okul çevresindeki kaldırımlar yenilendi. Belediye Başkanı Ali Korkut, "Halkımızın cadde ve sokağını asfaltlarken, onların çocuklarının eğitim gördüğü eğitim kurumlarına da destek oluyoruz. Bu bazen eğitim yardımı olarak gerçekleştiği gibi, bahçelerin asfaltlanması, okul çevresinde düzenleme olabiliyor. Eğitim alanlarının temiz ve bakımlı olması önemlidir. Çocuklarımızın eğitimi bizim için önemli" dedi.

Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe sınırları ve köy/mahallelerde asfalt ve kaldırım çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Ali KorkutYakutiyeEğitim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asli Pınar Kaya 2017-06-07 04:12:38

Allah razı olsun semtimizede bu yakışır