KINA GECELERİ YAPILAN GENÇ AŞIKLARI ÖLÜM AYIRDI

Birbirlerini deli gibi seven ve evlenmeye karar verip dün Giresun’da kına geceleri yapılan genç aşıkları trafik kazası sonucu ölüm ayırdı.

06 Mayıs 2013 Pazartesi 08:59
KINA GECELERİ YAPILAN GENÇ AŞIKLARI ÖLÜM AYIRDI
Erzurum’un Tortum ilçesi Karagöbek mevkiinde bugün meydana gelen ve üç kişinin hayatını kaybettiği 11 kişinin de yaralandığı trafik kazasının detayları aydınlandı. Kaza bugün saat 07. 00 sıralarında Erzurum - Artvin Karayolu üzerinde meydana geldi. Giresun’daki kına gecesinden sonra Erzurum’un Oltu ilçesine dönen, içerisinde gelin ve damat ile ailesinin bulunduğu Fazıl Toprak idaresindeki 25 D 9520 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle şarampole devrildi.

Kazada, sürücü Fazıl Toprak ile minibüsteki Merve Çitlak ve Ebru Er hayatını kaybetti. Yaralanan, Metin Gürbüz, Gülten Gürbüz, Fahriye Er, Hakan Er, Kadriye Er, Kenan Er, Doğukan Er, Sibel Yüce, Havva Yıldız, Elif Yıldız, Ertuğrul Yıldız ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada ölen Merve Çitlak’ın gelin, Ebru Er’in ise damat Hakan Serdar Er’in halası olduğu öğrenildi.


GENÇ AŞIKLARI ÖLÜM AYIRDI


Kazada gelin adayı Merve Çitlak hayatını kaybederken yarın düğünleri yapılacak olan sevdiği adam Hakan Serdar Er ise ağır yaralandı. Hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Er’in vücudunda kırıklar olduğu tespit edildi.

Kazazedelerin yakınları, “Merve ve Hakan, birbirlerini deli gibi seviyorlardı. Çok aşıktılar. Hakan, Atatürk Üniversitesindeydi. Evlenmeye karar vermişler. Giresun’a gidip kına gecesini yaptılar. Yarın da Oltu’da düğünleri olacaktı. Ölüm onları ayırdı. Tüm ilçe yasa boğuldu.” dediler.

Genç aşıklardan geriye ise sosyal paylaşım sitesinde paylaştıkları mutluluk fotoğrafı geriye kaldı.

Öte yandan, hayatını kaybeden Merve Çitlak’ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Giresun’a, Fazıl Toprak ve Ebru Er ise Oltu ilçesine gönderildi.

Editör

Son Güncelleme: 06.05.2013 09:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.