KILIÇ, PALANDÖKEN LOJİSTİK KÖY İNŞAATINI İNCELEDİ

Erzurum Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Palandöken Lojistik Köyü'nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

05 Ekim 2013 Cumartesi 18:48
 KILIÇ, PALANDÖKEN LOJİSTİK KÖY İNŞAATINI İNCELEDİ
Lojistik Köy'ün 12 bin metrekarelik kapalı bir alana yapıldığını belirten Kılıç, Türkiye'de sadece Ankara, Halkalı ve Samsun'da lojistik köy bulunduğunu söyledi. 4. Lojistik köyün Erzurum'a kurulacağını anlatan Başkan Kılıç, “Lojistik köylerin bulundukları çevrenin ekonomik kalkınmasına önemli katkılarda bulunmaktadır. Lojistik köy herkesin istediği bir yatırımdı. Erzurum bu sayede çok iyi bir yatırıma kavuştu. Burada yapılan depolama merkezi ile üreticilerin, sanayicilerin Erzurum'u kullanması burada bulunan tüccarlarımıza büyük bir katkı sağlayacak. Bu alanın özellikle seçilmiş olması demir yollarına yakın olmasıdır. Erzurum'un da lojistik merkezle birlikte kısa sürede kalkınacağına ve gelişeceğine inanıyorum" dedi.

Lojistik merkezinde incelemelerde bulunan Kılıç'a, Devlet Demir Yolları Erzurum İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt ve Şantiye Şefi Hamit Kuzucu eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Editör

Son Güncelleme: 06.10.2013 00:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.