İYİ Kİ VARSIN, ZEKİYE ABLA

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, “Kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durabilmeleri için projeler üretiyoruz.” dedi.

23 Kasım 2011 Çarşamba 22:41
İYİ Kİ VARSIN, ZEKİYE ABLA
Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, kentte 35 ev hanımının işletme yeri açarak istihdama katkı sağladığını belirtti.
Dernek olarak Erzurum’da kadınların kendi ayakları üzerinde durabilmelerini sağlamak için çeşitli projeler uygulamaya başladıklarını ifade eden Çomaklı, “Dernek olarak amacımız, her konuda mağdur kadının yanında olmak, kadın kuruluşları arasında iletişim ve ortak hareket alanlarının oluşturulmasına katkıda bulunmak. Medyayı ve tüm iletişim kanallarını en etkin bir biçimde kullanma, kamu ve sivil toplum diyalogu oluşturmak, yalnız yerelde değil AB insan hakları örgütleri, meslek kuruluşlarıyla bir araya gelip deneyimler paylaşmak amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.
Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Çomaklı, şuana kadar “Erzurum Folklorik Bebek Yapım Eğitimi”, “Çiftçi Kadınlara Çilek Üretme Eğitim”, “Çilek Kokulu Günler”, “Trikotaj Eğitimi”, “Turizm Sektörüne Ara Eleman Yetiştirme Eğitimi”, “Kadın Sohbet Evi” projelerini başarıyla tamamladıklarını dile getirdi.
 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.