İMO’DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

İMO Erzurum Şube Başkanı İlhan Tohumcu, 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

08 Mart 2015 Pazar 09:22
İMO’DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI
İlhan Tohumcu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Tarihimizin her sayfasında yer alan kadınlarımız, İstiklal savaşımızda gösterdiği kahramanlıklarla destanlar yazmış, Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu günlere gelmesinde de erkekler kadar önemli rol üstlenmiştir. Mustafa Kemal Atatürk`ün bizlere vasiyeti olan muasır medeniyet seviyesine yükselmemiz, insan haklarına saygılı, cinsiyet ayrımcılığı yapmayan, dürüst, eşitliğe inanan, vatanına ve değerlerine bağlı, dayanışma kültürünü benimseyen tüm bireylerle, kadın erkek farklılığı gözetmeden hep birlikte yürüyerek mümkün olacaktır.

Varlıklarıyla toplumsal yapımıza güç veren kadınlarla ilgili özellikle son dönemde ülkemizde yaşanan şiddet olayları hakkında İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi olarak büyük üzüntü duyduğumuzu belirtmek isterim. Bu gibi elim olayların tekrarlanmamasını en büyük temennimizdir. Herşeyden önce toplum refahının ancak annelerimiz, kardeşlerimiz, eşlerimiz olan kadınlarla birlikte mümkün olabileceğine, bizler gibi herkesin inanması gerektiğini düşünüyorum.

Bu doğrultuda kadınların hayatın her alanında dokunuşlarıyla farkındalık oluşturduğuna inanıyor, başta meslektaşlarımız olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü kutluyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 08.03.2015 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.