İMO ERZURUM KADIN KOMİSYONUNDAN ANNELER GÜNÜ PROGRAMI

İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi Anneler Günü dolayısıyla bir program düzenledi.

12 Mayıs 2014 Pazartesi 09:49
İMO ERZURUM KADIN KOMİSYONUNDAN ANNELER GÜNÜ PROGRAMI
İnşaat Mühendisi kadın üyelerini, anneler günü dolayısıyla kahvaltı programında İMO Erzurum Şube Yönetim kurulu adına Başkan İlhan Tohumcu ve Sekreter Üye Dr. Arif Emre Sağsöz misafir etti. Şube Başkanı İlhan Tohumcu, yaptığı açıklamada “Daha güzel günlere ulaşmamızın teminatı olan tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Tüm kadın üyelerimizin anneler gününü kutluyorum.” dedi.

Kadın İnşaat Mühendisleri Komisyonu Başkanı Dr. Meral Oltulu başkanlığında; kadın üyelerimizin iş hayatında yaşadığı sorunlarında konuşulduğu toplantı, bayan üyelerimizin daha sık bir araya gelme dilekleriyle sonlandırıldı. Toplantı sonrasında Başkan İlhan Tohumcu ve Sekreter Üye Dr. Arif Emre Sağsöz tarafından kadın inşaat mühendisi üyelerimize karanfil dağıtımı gerçekleştirildi.

Editör

Son Güncelleme: 12.05.2014 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.