HÜSEYİN AKAL, TEKRAR BÖLGE BİRLİĞİ BAŞKANI SEÇİLDİ

S.S. Doğu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği başkanlığı düzenlenen 42. Olağan Genel Kurul Toplantında Hüseyin Akal güven oyu tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

03 Mayıs 2013 Cuma 17:06
HÜSEYİN AKAL, TEKRAR BÖLGE BİRLİĞİ BAŞKANI SEÇİLDİ
S.S. Doğu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanlığı 42. Olağan Genel Kurul toplantısı Palan Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya TESKOMP Genel Başkan vekili Murat Gümrükçü, 71 ilden 46 kooperatif başkan ve yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Bayburt Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Sekmenli, ”Ülkemizde ekonomik göstergeler istenilen seviyelerde olmasa da giderek düzeldiği, faizleri ile birlikte enflasyonun düştüğü bir süreçten geçilmekte iken Dünyada yaşanan küresel kriz ne yazık ki kaçınılmaz olarak ülkemizde de etkisini göstermiş toplumun ekonomik ve sosyal dengelerine olumsuz yönde yansımış özellikle de Esnaf ve Sanatkarlarımı etkilenmiştir. Birçok iş kolunda faaliyet gösteren küçük ve orta işletmeler kapanma noktasına gelmiştir. Bu gün iç piyasadaki daralmalar nedeniyle siftah bile yapamadan kepenk kapatan Esnaf ve Sanatkar sayısı ne yazık ki giderek artmaktadır. Tüm bu olumsuz gelişmelere rağmen kesimimiz ayakta kalma mücadelesi vererek ülke ekonomisine üretim, istihdam ve katma değer yaratmak suretiyle katkıda bulunmaktadır. Hükümetimizin Esnaf ve Sanatkarlarımızın sorunlarının tespiti ve çözümü konusunda uygulamaya koyduğu projeleri ile esnaf ve sanatkarların iyi günlere kavuşacağına inanmaktayız. Bugün gerçekleştireceğimiz olağan genel kurulda alınacak kararların memleketimize, tüm bölge esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

TESKOMP Genel Başkan vekili Murat Gümrükçü’nün divan başkanlığını yaptığı kurulda tek aday olan Hüseyin Akal, güven oyu tazeleyerek tekrar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Doğu Bölge Birliği Başkanı seçildi.

Başkanlık seçiminden sonra konuşma yapan Hüseyin Akal, ”Beni tekrar başkan seçtiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Erzurum’da rahat çalışmaktayız önümüze hiç bir engel çıkmamaktadır görevimize kaldığımız yerden devam edeceğiz“ dedi.

Editör

Son Güncelleme: 03.05.2013 17:07
Anahtar Kelimeler:
ErzurumEsnafHüseyin Akal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.