HORASAN’DA SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TEŞEKKÜR YAĞMURU

Horasan Belediyesi’nin karla mücadelede elde ettiği başarı ilçe halkından tam not aldı.

admin
admin
07 Ocak 2016 Perşembe 15:26
HORASAN’DA SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TEŞEKKÜR YAĞMURU
Horasan Belediyesi’nin karla mücadelede elde ettiği başarı ilçe halkından tam not aldı. Horasan’da Yeni Kars Caddesi, Erzurum Caddesi, Dörtyol Mevki, Hürriyet Caddesi, Eski Kars Caddesi, Ağrı Caddesi ve Yavuz Selim Caddesi üzerinde bulunan esnaflar, şehir merkezinde yürütülen karla mücadele çalışmalarından ötürü Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ve ekibine teşekkür ettiler. Çarşı esnafı bunun için çeşitli sosyal medya hesaplarında belediyenin yürütmüş olduğu karla mücadele çalışmalarını fotoğraflayarak teşekkür paylaşımlarında bulundular 
Horasan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kış programı çerçevesinde mahalle ve sokaklarda karla mücadele çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aydın’a Yavuz Selim Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflar, Belediyenin karla mücadele çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Esnaf, Başkan Aydın’a çeşitli sosyal medya hesapları üzerinden belediye çalışmalarının görsel fotoğraflarını paylaşarak teşekkürlerini belirttiler. Paylaşılan fotoğraflarda ortak görüş, ‘‘Sayın Belediye Başkanımız Abdulkadir Aydın’a ve ekibine ilçemiz genelinde aralıksız olarak göstermiş olduğu karla mücadele çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.’’ konulu paylaşımlar yapıldı.

BAŞKAN AYDIN; KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEKTİR
Şehir merkezinde yürütülen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aydın, “Karla mücadelede görev alan ekiplerimiz ile yağan karla birlikte ilçe merkezindeki tüm ana ve ara caddelerde kar temizleme ve buzlanmayı önleme çalışması yaptık. Karla mücadele çalışmasında görev alan 60 personelimiz şehri tamamen kardan temizledi. 3 yükleyici kepçe, 4 kamyon, 1 Greyder, 1 kar temizleme aracından oluşan toplam 9 araçla, yol, kaldırım, cadde ve sokaklar araç ve yaya trafiğine uygun hale getirildiler.  Belediyemize ait kar timleri sayesinde vatandaşlar ev, iş yeri ve eğitim kurumlarına rahatlıkla ulaşabilecekler. İlçe merkezindeki tüm ana ve ara arterlerde yol açma, tuzlama ve kar taşıma çalışmalarımız 7/24 devam edecektir. Halkımızdan kış aylarında kar temizleme ve buzlanmayı önleme çalışmaları esnasında araçlarını yol kenarlarına park etmemelerini istiyoruz. Çünkü yol kenarlarına park edilen araçlar nedeniyle çalışmalarımızda kısmen yavaşlama oluyor. Karla mücadele konusunda araç sürücülerimiz ikaz ve uyarılara lütfen riayet etmeli, bu konuda daha duyarlı olmalı" dedi. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.