“HER EVDEN BİR ÇUVAL UN” KAMPANYASI

Erzurum Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Derneği (ESP-DER) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Demirbüken, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Erzurum Şubesi’nde, düzenlediği basın toplantısında, Suriye için “Her Evden Bir Çuval Un” Kampanyası’nı başlattıklarını bildirdi.

19 Aralık 2012 Çarşamba 17:05
 “HER EVDEN BİR ÇUVAL UN” KAMPANYASI

Olağan genel kurul toplantısı sonrası ESP-DER’de kan değişikliği yaptıklarını ifade eden Demirbüken, şehrin sorunlarının çözümünde üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yürüteceklerini anımsatarak, ilk olarak Suriye'deki insanlara yardım kararı aldıklarını ifade etti. ESP-DER Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Demirbüken, "Suriye'de rejim ve yönetim bir gün mutlaka değişecek. Ancak bu ülkedeki mazlum kardeşlerimizin ekmek bulamadığı, açlıkla imtihan olduğu bu dönemde Suriyeli kardeşlerimizin yanında olmak istedik. Dernek olarak, bugün itibariyle 'Her Evden Bir Çuval Un' Kampanyası’nı başlattık. İsteyen vatandaşlarımız Deniz Feneri Derneği'ne ya da bize müracaat ederek ununu teslim edebilir, bir çuval un karşılığı olan 50 lira makbuz karşılığında bağışta bulunabilir. Bir hafta içerisinde kadirşinas Erzurumluların desteğiyle bir TIR dolusu en az 20 ton unu Suriye'deki Müslüman mazlum kardeşlerimize ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

 

ESP-DER’in yeni yönetimi

NLP Uzmanı Kadir Demirbüken’in başkanlığa getirildiği ESP-DER’in yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

“Başkan Yardımcısı Zinnur Şimşek, Mehmet Meral, Ali Karayılan, Hüseyin Bekmez, Fahrettin İlter, Zülküf Usanmaz, Kürşat Beyler, Salih Uylaş, Abdullah İkinci, Mustafa Güvenli, Mustafa Ağırman, Raci Solmaz, Abdullah Duman, Elimdar Aydemir, Şevket Gökşan, Rıdvan Vanım, Muhammet Emek, Taner Bayır, Bülent Güven, Yusuf Taşdemir, Emre Durmazpınar, Kenan Çiftçi, Abdulnasır Polat, Yusuf Taşdemir, Erkan Ciyavul, Ertan Aksoy, İsmail Ercoşkun, Servet Yıldız, Necati Mutanoğlu, Davut Kaya, Abdulhakim Yıldırım, Osamn Acar, Mehmet Dindi, Cemil Demircan, Abdulnasır Polat, Engin Akın, Hasan Tiryaki, Zeki Korkmaz, Resul Ergün, Selahattin Karslı, Fatih Aykoy, Mustafa Daştan, Masap Akçelik, Ahmet Aksu, İdris Karadeniz, Ahmet İncesu, Levent Surgun, Nuri Toparlak, Abdulselami Sarıgül, Sıddık Esengül, Şerafettin Macit, İbrahim Hakkı Of ve İbrahiml Kalay.”

Editör

Son Güncelleme: 19.12.2012 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
uncu 2012-12-20 16:04:59

her evde bir çuval un var mı güzel kardeşim önce bizi doyurun ondan sonra