HALK BANKASI GENEL MÜDÜRÜ TAŞKESENLİOĞLU'NDAN SEKMEN'E ZİYARET

Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

23 Mayıs 2014 Cuma 08:53
HALK BANKASI GENEL MÜDÜRÜ TAŞKESENLİOĞLU'NDAN SEKMEN'E ZİYARET
Halk Bankası Yönetim Kurulu Üyesi  Dr. Ahmet Yarız, Genel Müdür Yardımcısı  Ufuk Denizci Yüce ve diğer yetkililerin katıldığı ziyarette Genel Müdür Taşkesenlioğlu, Başkan Sekmen'e görevinde başarılar diledi. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Başkan Sekmen de, Halk Bankası Genel Müdürü Taşkesenlioğlu'na projeleri hakkında bilgi verdi. Sekmen, şubat ayında genel müdürlük görevine getirilen Taşkesenlioğlu'na başarılar dileyerek, "Bizler kent ve kurum yöneticileri olarak aklımızı ve fikrimizi şehrimiz, bölgemiz ve Türkiye'miz için çalıştıracağız" dedi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, ziyaretin anısına Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve beraberindekilere plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.
 

Gönüllü turizm elçisi gibi çalışıyor
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'u Kanal 7 Televizyonu'nda tanıttı. Tarih, kültür ve medeniyet şehri olan Erzurum'u tanıtmak amacıyla kente gelen Kanal 7 ekibine Erzurum'u anlatan Başkan Sekmen, burada şehrin ekonomik, iktisadi, turizm ve kültür-sanat yönlerini dile getirdi. Yakutiye Kent Meydanı'nda yapılan röportajda halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Sekmen, burada vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör

Son Güncelleme: 23.05.2014 08:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.