GURBETTEKİ DADAŞLAR YAYLA ŞENLİĞİNDE BULUŞACAK

Merkezi Ankara’da bulunan ESAV (Erzurum Sosyal İktisadi Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı) Gurbetteki Dadaşları yayla şenliğinde buluşturacak.

19 Haziran 2014 Perşembe 12:05
GURBETTEKİ DADAŞLAR YAYLA ŞENLİĞİNDE BULUŞACAK
Geleneksel olarak düzenlenen ve büyük katılımlarla gerçekleştirilen geleneksel Erzurum Yayla Şenlikleri’nin 2014 etabı 22 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek.
Konu Hakkında Açıklama yapan ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur, “ESAV olarak geleneksel hale getirdiğimiz yayla şenliklerinin 2014 etabını inşallah 22 Haziran Pazar günü gerçekleştireceğiz. Yayla şenlikleri gurbetteki dadaşlarımız için geçmiş bir yılın yorgunluğunu atmakta, gelenek ve kültürümüzün bir nebze de olsa devamını sağlamaktadır.’’ dedi.
Program içeriği hakkında da bilgiler veren başkan Aksungur; “Dadaşlarımız güzel bir pikniğin yanında karakucak güreşleri, Halk oyunları, THM sanatçıları, Erzurum Erkek Bar Ekibimizin eşsiz gösterileriyle doyumsuz bir haftasonu yaşayacaklar.’’ Şeklinde konuştu.
22 Haziran Pazar günü Çubuk Karagöl mevkiinde gerçekleştirilecek olan programa tüm Dadaşları davet eden Aksungur, Ankara’nın değişik semtlerinden otobüsler kaldırılacağının altını çizerek, “Yayla Şenlikleri programımızın tamamı ücretsizdir. Otobüslerle gelmek isteyen hemşerilerim vakfımızı arayarak rezervasyon yaptırabilirler.” ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 19.06.2014 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.