Bilindiği üzere Siyasi partilerde aday adaylığı sürecinin ardından başlayacak olan aday belirlemelerini geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu senin adamın bu onun adamıdır diyerek belirlenmemeli. Partiler kendi istedikleri kişileri değil halkın istediği kişileri aday göstermelidirler.

Aksi takdirde en büyük kaybı il olarak bizler yaşıyoruz

İlimizde vekil olacak kişi, vizyonu ve misyonuyla kendisini ispat etmiş, vekil seçildikten sonrada kendi ve çevresinin çıkarlarına değil önce ülkemizin bütünlüğü için çalışacak bir nefer olarak hizmet verecek ve vatandaşla iç içe olacak gerçek vekillere ihtiyacımız olduğunu buradan tüm siyasi partilere duyurmak istiyorum.

Vekil adaylarının bürokrat ve siyasetçilerin yanında Erzurum iş dünyasını da temsil edebilecek en azından bir vekilin olması elzem hale gelmiştir.

Çok uzun zamandır esnafın derdi ile derlenecek, sıkıntılarını bilecek, gerekirse yönlendirecek, ülkemizin ve özellikle ilimizin girişimcilerine yön verecek ve destekleyecek. İş insanlarını bir araya getirecek bir iş insanının mecliste olmadı.

En azından 28. Dönem seçimlerinde bir iş insanının mecliste görmek istiyoruz.

Özellikle de bu kişinin iş dünyasının mutfağından gelen birisinin olması Erzurum un kazanımı ve iş dünyasının geleceği için çok önemlidir.

Adayların seçildikten sonra sadece kendi kendilerinin vekilleri değil, halk tarafından seçildiklerini ve halkın vekili olduklarını sakın unutmasınlar.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanı adayları hemen hemen netleşmiş durumda. Özellikle belirtmek istediğim diğer bir hususta, Vekil aday adaylarının da aday belirlemede iki kendini bile tanıtamayan, iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayan adaylarından değil, vizyonu ve misyonu ile milletini ve ülkesini en üst düzeyde temsile edebilecek ufku açık, yenilikçi ve girişimci adayların belirlenmesi noktasında hassasiyetle durulması gerektiğini belirterek ülkemiz ve milletimiz için en hayırlısı ne ise Allah onu nasip etsin diyelim.

Kalın sağlıcakla…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.