SGK’nın ışıkları yanıyor, memurlar EYT’lilere çalışıyor…

Işıkları yanıyor denildiğinde Genelkurmay’ın ışıklarının aklımıza gelmesini, bir askeri darbeye hazırlık olarak algılandığını sanırım bilmeyenimiz yoktur.

Bugünlerde ışıkları yanıyor denildiğinde kuşkusuz aklımıza SGK geliyor! Evet.

Sosyal Sigortalar Kurumu sadece gündüz değil, geceleri de mesai yapıyor.

Hem de geç saatlere kadar.

Bunun sebebi de EYT’lilerin maaş almaya hak kazanmalarını sağlamak.

Geceli gündüzlü çalışma sayesinde kurum normalde bir yılda gerçekleşen emeklilik hizmetini neredeyse bir aya indirdi.

Toplam 28 personel ile günde 100’e yakın hak sahibinin aylığını bağlamayı başaran SGK, şu ana kadar Erzurum’da 6 bine yakın müracaatın bu sayede 2400’ün işlemlerini tamamlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

***

‘’İnsanüstü bir gayretle çalışıyoruz. Amacımız hak eden hak sahiplerinin kısa sürede maaş almalarını sağlamak. İnşallah Mayıs ayının ilk haftasında tüm EYT’lilerin işlemlerini tamamlamış olacağız’’ diyen SGK İl Müdürü Nizamettin Durmuş, personeline özverilerinden ötürü teşekkür ediyor.

Gece çalışmanın gündüz çalışmadan bir fark olmadığını da söyleyen Durmuş, İl Müdürlüğü’nün bu denli kapsamlı ve sürekli çalışmasının da tüm ülkede örnek teşkil ettiğine, parmakla gösterildiklerine de dikkat çekiyor.

Bu arada kendisi de teravih sonrası personeli ile birlikte olduğunu söyleyen Durmuş, özellikle esnaf olan EYT’lilerin de hemen hemen hergün bizzat kuruma gelerek baklava ve börek ikramında bulunduklarını, bunun da kendileri açısından motivasyon sağladığını da anlatıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.