FIRFIRİK 13 YAŞINDA!

Erzurum'un yerel mizah dergisi Fırfırik, 13 yaşına girdi.

admin
admin
04 Ocak 2016 Pazartesi 09:04
FIRFIRİK 13 YAŞINDA!
Erzurum'un yerel mizah dergisi Fırfırik, 13 yaşına girdi.
''Beleş okuyana heram ediyoruz'' sloganı ile 1 Ocak 2003 tarihinde yayın hayatına giren Fırfırik, 332'nci sayısıyla yeni yılda okuyucularının huzuruna çıktı. 16 sayfadan oluşan ve 4 sayfası renkli yayınlanan Fırfırik, geçen yıldan buyana aylık yayınlanıyor. İki defa çeşitli sebeplerden ötürü kesintiye uğrayan dergi, Erzurum'un güncel problemlerini mizahi bir dille ele almasıyla dikkat çekiyor.
Selahattin Şener, Murat Balkuş ve Zafer Taş'ın katkılarıyla hazırlanan derginin sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Vedat Refayeli, ''Amacımız zaten yılın büyük bir bölümü soğuktan ekşiyen yüzlerde mini tebessümler oluşturmak. Bunun yanında Erzurum'da hoşgörü kültürünü de geliştirmektir ana hedefimiz. Gözterilen ilgiden dolayı teşekkür ederken, bugüne kadar istemeden de olsa kırdığımız konuklarımızdan özür diliyor, helallık istiyoruz'' dedi.
Kitapsarayı, Turşucubaba ve Çınçın Plak'da satışı yapılan Fırfırik 5 Türk lirası.. Son 6 sayısı Pusula Gazetesi'nin okuyucularına bedava dağıtılan Fırfırik'in yeni yılın ilk sayısındaki kapakta da yine Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yeraldı. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.