ETÜ’ye bir ödül daha

ETÜ’ye ‘Kadınların Geleceğini Güçlendiren Üniversite Ödülü’ verildi.

admin
admin
05 Mart 2022 Cumartesi 10:35
ETÜ’ye bir ödül daha

Erzurum Teknik Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKAUM), Dünya Gazetesi ve Koç Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Araştırmaları ve Uygulama Merkezi (KOÇ-KAM) iş birliğiyle düzenlenen Türkiye’nin Lider Kadınları Ödül Töreni’nde “Kadınların Geleceğini Güçlendiren Üniversite Ödülü’nü almaya layık görüldü.

Ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sunan kadınların başarı hikayelerini ortaya çıkarmak, bu hikayeleri geniş kitlelere duyurmak, başarılı kadınları yetiştiren üniversiteleri konuşmak, kadınları destekleyen şirketleri ve onlarla birlikte yürüyen erkekleri görünür kılmak amacıyla Dünya Gazetesi ve KOÇ-KAM ortaklığı ile çevrimiçi olarak düzenlendi.

Yeşil dönüşüm, dijital dönüşüm, ekonomik kalkınma, sosyal ilerleme, dünya barışı, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları gibi konuların kamu özel sektör ve sivil toplum açısından ele alındığı panelin ardından 16 kategoride belirlenen ödüller sahiplerini buldu.

Kadın araştırmalarında öğrenci çalıştayları ve kongreleri aracılığıyla genç araştırmacılara yönelik iyi uygulamalarıyla öne çıkan ETÜ EKAUM, Kadınların Geleceğini Güçlendiren Üniversite Ödülünü almaya layık görüldü.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumTeknik üniversite
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.