ETSO’DA SEÇİM YARIŞI BAŞLADI

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim yarışı kızışıyor. Mevcut Başkan Lütfü Yücelik’in yanı sıra, Matbaacı Ahmet Murat Resuloğlu ile MÜSİAD Başkanı Abdullah Mustafa Güvenli de adaylık için ismi geçenler.

21 Ocak 2013 Pazartesi 11:54
ETSO’DA SEÇİM YARIŞI BAŞLADI
Oğuzhan YILDIRIM

9 Şubat’ta yapılacak Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerde adayların kıyasıya bir yarış içerisine girmesi bekleniyor. Aday sayısının daha da artacağının öğrenildiği seçimlerde adayların önce bağlı bulunduğu meslek örgütlerinden seçilmesi gerekiyor.
Erzurum’un başarılı işadamlarından olan mevcut başkan ve ERÇİMSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, başarısıyla ön plana çıkan bir isim. ERÇİMSAN’da elde ettiği başarıyı Ticaret ve Sanayi Odası’na da yansıtan Yücelik, odayı birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir şekilde idare etti. Zaman zaman şehrin kalkınması ve gelişmesi noktasında fikir üreten ve iş dünyasının görüşlerini ortaya koyan Yücelik, Erzurum ekonomisinin kalkınma ritmini yakalaması noktasında önemli çabaları oldu.
Odaya adaylığı gündemde olan İşadamı Ahmet Murat Resuloğlu ise, Mega Ofset’in ortaklarından. 2004-2009 yılları arasında dönemin Dadaşkent Belediyesi’nde MHP’den belediye meclis üyeliği yaptı. Belediye meclisindeki sivri çıkışlarıyla dikkat çeken Resuloğlu, aynı belediyeye başkanlık için aday adayı olduğu 2009 yılı yerel seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmemişti.
MÜSİAD Başkanı Musafa Güvenli’nin de bugün düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylığını açıklaması bekleniyor. Güvenli, başkanı olduğu dernek aracılığıyla zaman zaman şehir ekonomisi üzerine açıklamalar yapıyordu. Bu bağlamda Lojistik Köy’ün Erzurum’a kazandırılmasında ve Erzurum-Tebriz uçak seferlerinin başlamasında ön ayak olan Güvenli, MÜSİAD Erzurum Şubesi’ni aktif bir sivil toplum örgütü vizyonuna kavuşturdu.
Bu üç adayın yanı sıra yeni adaylarında çıkabileceği öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 21.01.2013 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
LÜTFÜ BAŞKAN 2013-01-21 13:06:06

söylem adami deği̇l eylem adamidir oyumuz lütfü başkana helal olsun