ETB’den hükümlü ailelerine destek

Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı, hükümlülerin ihtiyaç sahibi ailelerine yardım sağlamak için çek yardımı desteğinde bulundu.

admin
admin
14 Nisan 2021 Çarşamba 08:33
ETB’den hükümlü ailelerine destek

Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dönemi ve ramazan ayı nedeniyle denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan hükümlülerin ihtiyaç sahibi ailelerine yardım sağlamak için çek yardımı desteğinde bulundu.

Erzurum Adliyesinde, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı'nı ziyaret eden, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığının katkıları ile hazırlanan ihtiyaç çeklerini, Bölükbaşı'na takdim etti.

Hükümlü yakınlarına gösterilen ilgi ve alakandan dolayı, Hakan Oral'a teşekkürler eden Bölükbaşı, bu süreç de yapılan yardım ve desteklerin artacağına olan inancını belirtti.

Hakan Oral ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Erzurum Ticaret Borsasının destek ve imkanları ile hükümlülerin ihtiyaç sahibi ailelerine gıda yardımında bulunmayı amaçladıklarını belirterek, "Bu zorlu salgın süreci ve mübarek ramazan ayı içerisinde cezaevinde bulunan ve denetimli serbestlikten yararlanan hükümlülerin bakıma muhtaç olan aileleri ve çocuklarının mağduriyetinin bir nebze de olsa giderilmesi amacıyla böyle bir yardımı yapmayı uygun gördük. Bu anlamda Cumhuriyet Başsavcımıza da göstermiş olduğu destek ve ev sahipliğinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 15.04.2021 09:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.