ESOB'TA SEÇİM HEYECANI MART AYINA KADAR DEVAM EDECEK

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde seçim heyecanı tüm hızıyla devam ederken 41 odada yapılacak seçimler mart ayının sonuna kadar devam edecek.

25 Ocak 2014 Cumartesi 11:53
ESOB'TA SEÇİM HEYECANI MART AYINA KADAR DEVAM EDECEK
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğinde (ESOB) önceki günlerde başlayan seçim maratonu tüm heyecanı ile devam ediyor. Şimdiye kadar 8 odanın seçimleri tamamlanırken bünyesinde 41 odayı barındıran ESOB'da yapılan tüm seçimlerde mevcut başkanlar galip geldi.
Kuyumcular Odası Başkanlığı yürüten ve aynı zamanda ESOB'unda başkanı olan Rasim Fırat, rakibi Özkan Koçak ile girdiği seçimlerde 123 oy'a karşılık 111 oy ile yeniden başkan seçildi. En çok üye sayısını bulunduran odalardan biri olan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda yapılan seçimlerde ise mevcut başkan Hanifi Topçuoğlu büyük bir oy farkı ile güven tazeledi. Topçuoğulu, oda başkanlık seçimlerinde 611 oy alırken rakibi Ali Rıza Kırbaç ise 293 oyda kaldı. Sıhhi Su ve Tesisatçılar Odasında mevcut başkan Fatih Kantar 53 oyla, Otelciler ve Kahveciler Odası mevcut başkanı Seyfettin Saka 79 oyla ve Matbaa ve Tabelacılar Odası mevcut başkanı Hikmet Karaca 98 oyla yeniden başkan seçildi. ESOB'da başlayan oda seçimleri mart ayının sonuna kadar devam edecek. 

Editör

Son Güncelleme: 25.01.2014 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.