ESOB’da heyecan dorukta

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde (ESOB) seçim için geri sayım başladı.

admin
admin
11 Mayıs 2022 Çarşamba 07:30
ESOB’da heyecan dorukta

Önümüzdeki Pazar günü Zirve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Birlik Başkanlığı seçiminin en iddialı isimleri Rasim Fırat’la Hikmet Karaca olurken, yarışa başka isimlerin de dahil olabileceği konuşuluyor.

Son bir aydır adayların kapı kapı dolaşarak propaganda çalışması yaptığı ESOB Başkanlığı seçimlerinin delegeler tarafından büyük ilgi görmesi ve son zamanların en hareketli seçimi olması bekleniyor.

Mevcut Başkan Rasim Fırat’la Matbaacılar ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Hikmet Karaca’nın seçim sürecinin başından beri aday olduğu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı için bu hafta son hamlelerin yapılması bekleniyor.

Adaylar, seçim sürecinin başlamasıyla birlikte kendilerine destek olan oda başkanlarıyla bir araya gelmiş ve birbirlerine adeta gövde göstermişlerdi. Esnaf üyeler de, adayların bu tarzda gövde gösterisi yapmasına tepki göstermiş ve oy için önce proje çağrısında bulunmuştu.

ESNAF: ERZURUM’A HAYIRLI OLSUN

Kuyumcular Odası Başkanı Özkan Koçak’ın da adaylığını açıkladığı ESOB Başkanlığı için tarafların çalışmaları son sürat devam ederken, Zirve düğün salonundaki seçimin kıran karana geçmesi bekleniyor.

Erzurum’daki esnaf, ESOB’a başkan adayı olan isimlerin bu şehirde önem ve anlam ifade eden isimler olduğunu belirterek, “Erzurum için esnaf için ve bu şehir ekonomisi için hangisi fayda üretecekse Allah bu görevi ona nasip etsin. Erzurum sonuçta küçük bir şehir ve herkes birbirini tanıyor, yüz yüze bakıyor. Önemli olan bu süreci tatlılıkla, hoşgörü ve güzelliklerle sonuçlandırmaktır. Adaylarımıza da, oy kullanacak olan esnaf olarak bizlere de ve memleketimize de bu seçimler hayırlı olsun. Başarılı olan kazansın, esnaf için çalışacak olan kazansın. Yoksa makamlar gelip geçici, önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmak” dediler.

Öte yandan ESOB Başkanlığı için adaylığını açıklamış olan Yücel Karakaya ise, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Karakaya, adaylıktan çekildiğini sosyal medya hesabından bildirdi.

Editör

Son Güncelleme: 11.05.2022 07:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.