Eskinin şık Erzurum kadınları sergi oluyor!

Öğretim görevlisi Ayşe Özdemir’den farkındalık oluşturan bir çalışma daha...

admin
admin
04 Mayıs 2023 Perşembe 11:00
Eskinin şık Erzurum kadınları sergi oluyor!

Vedat REFAYELİ

Farklı olmak farkına varmaktır derler.

İşte Atatürk Üniversitesi Rektörlük iletişim elemanlarından öğretim görevlisi Ayşe Özdemir, o farklı olan, farkına varanlardan.

Uzunca bir zamanını alan Atatürk Üniversitesi’nin kuruluş hikayesi kitabı ile farkındalık yaratan ve iz bırakan Ayşe Özdemir hoca, aslında iyi de bir fotoğraf sanatçısı.

Rektör Ömer Çomaklı’nın fotoğrafçılığını da yapan ve gününün büyük bir bölümü fotoğraf çekmek için etkinliklere koşmakla geçen Özdemir, artık ustalaşmaya başladığı fotoğrafçılığı ile kendisine yeni bir alan da açmış oldu.

Daha önce engelliler ile alakalı bir fotoğraf sergisi açan Özdemir hoca, şimdi de bu defa yine anlamlı olduğu kadar şık da bir serginin hazırlığı içine girdi.

1938 ile 1960 yıllarında yaşayan Erzurumlu bayanların fotoğraflarını bulan Ayşe Özdemir, bunları sergilemeyi planlıyor.

30 civarında hem de günün şartlarına göre pek de şık sayılacak çeşitli görevlerde bulunan Erzurumlu kadınların siyah beyaz fotoğraflarını sergileyecek ve ‘’Bir zamanlar Erzurum’da kadın’’ temasını işleyecek.

Böylesine farkındalık yaratacak, özgün proje için hocamı tebrik ediyorum, geneli tapu kayıtlarından çıkan o fotoğraflardan oluşan sergiyi izlemek için iple çektiğimi belirtmek istiyorum.

Editör

Son Güncelleme: 06.05.2023 08:22
Anahtar Kelimeler:
SergiAyşe özdemirErzurum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.