ERZURUM’DAKİ O OKUL DA KAPATILDI

İlk OHAL kararnamesi yayımlandı.

admin
admin
23 Temmuz 2016 Cumartesi 14:20
ERZURUM’DAKİ O OKUL DA KAPATILDI
İlk OHAL kararnamesi yayımlandı. Kararnameyle Türkiye genelinde bir çok özel okul, sağlık kuruluşu, sendika, vakıf yükseköğretim kurumu, vakıf ve dernek kapatıldı. Kapatılan özel okullar arasında Erzurum’da faaliyet gösteren Aziziye Eğitim Kurumları da kapatıldı
Darbe girişiminin ardından Olağanüstü hal kapsamında alınan tedbirlere ilişkin ilk Kanun Hükmünde Kararname çıktı. Olağanüstü Hal (OHAL) Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname'yle, milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen FETÖ'ye aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenen özel öğretim kurum ve kuruluşlarıyla, özel öğrenci yurdu, pansiyonu, vakıf, dernek, sendika, federasyon ve konfederasyon ile vakıf yükseköğretim kurumları kapatıldı.
Erzurum’da da Özel Aziziye Okulları’nın, İlkokulu, Ortaokulu, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Aziziye Şifa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi kapatıldı.   

Editör

Son Güncelleme: 23.07.2016 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.