ERZURUM’DA YANGIN FELAKETİ

Erzurum'da bir kargo şirketine ait toplama merkezinde çıkan yangında 1 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi de yaralandı.

03 Şubat 2014 Pazartesi 08:27
ERZURUM’DA YANGIN FELAKETİ
Erzurum’da MNG holdinge ait kargo deposunda bir araçta meydana gelen patlama sonrası çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Yangında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan MNG Kargo Şirketinin Bölge Müdürlüğü deposunda, gece saat 03.00 sularında donan bir araç ısıtılmaya çalışılırken patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle bir anda depo içerisinde bulunan kargo malzemeleri ile kargo araçları alevler içinde kaldı. Binanın içerisinde çıkan yangın, kısa sürede çatı katına sıçradı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına müdahale etmek için çok sayıda itfaiye aracı olay yerine sevk edildi. Patlama sonrası çıkan yangın esnasında kargo deposunda görevli 20 kadar işçi, kendilerini dışarı atmak için büyük mücadele verdi. Büyüyen yangın esnasında depoda kalan işçilerden Salih Adıyan hayatını kaybetti. Yangında, Emre Maral, Şeref Ardıç, Uğur Avli ve Bayram Atmaca isimli işçiler ise yaralandı. Yaralılar, Yakutiye Araştırma Hastanesi, Palandöken Devlet Hastanesi ve Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alındı.

Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için sabahın ilk ışıklarına kadar çalışma yaptı. Ekiplerin yaklaşık 4 saat süren yangın söndürme mücadelesinin ardından yangın kontrol altına alındı. Depoda bulunan kargo araçlarının birçoğu yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Editör

Son Güncelleme: 03.02.2014 09:36
Anahtar Kelimeler:
ErzurumYangınMng
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.