Erzurum’da depremzedelerin yaraları sarılıyor

Erzurum’un Köprüköy ilçesinde art arda meydana gelen 5.1 ve 4,7 şiddetindeki depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor.

admin
admin
25 Kasım 2021 Perşembe 11:21
Erzurum’da depremzedelerin yaraları sarılıyor

Vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılamak için Erzurum Valiliği ve tüm ilgili kurumlar seferber oldu.

Erzurum’un Köprüköy ilçesinde bir hafta önce meydana gelen 5.1 ve 4.7 büyüklüğündeki depremler sonrası mağdurların yaraları sarılmaya devam ediliyor. Depremlerin merkez üssü olan Topçu Mahallesi'nde ve diğer köylerde ağır hasarlı hane sahiplerine soba ve kömür dağıtıldı.

Depremlerde evleri ağır hasarlı olan vatandaşlara 72 konteyner, 72 çadır, 48 hayvan çadırı, 355 gıda kolisi, 155 hijyen kolisi, 50 ton kömür, 115 soba, 48 yatak çarşaf takım ve battaniye, Kızılay tarafından 3 bin kişilik sıcak yemek ve çay, 500 ekmek dağıtıldı. Konteynerlerin elektrikleri çekilerek, su ve kanalizasyon çalışmalarına da başlandı.

Öte yandan vatandaşlar da devlet yetkililerine teşekkür ederek, “Devletimizin hepsi bize çok yardımcı oldu. Allah’a çok şükür devletimiz başımızda. Devletimize çok teşekkür ederiz. Allah başımızdan eksik etmesin” dediler.

Editör

Son Güncelleme: 25.11.2021 12:27
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDepremYaralar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.