Erzurum’a şehit ateşi düştü

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’un alt yapısında forma giyen Yusuf Duruk vatani görevini yaptığı Hatay’da şehit oldu.

admin
admin
24 Mart 2020 Salı 22:34
Erzurum’a şehit ateşi düştü

Hatay’ın Altınözü ilçesinde teröristler tarafından açılan ateş sonucu ağır yaralanan Erzurumlu Er Yusuf Duruk tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Erzurum doğumlu 24 yaşındaki Er Yusuf Duruk, hudut emniyeti görevini ifa ederken nöbet tuttuğu esnada PKK teröristlerce açılan ateş sonucu yaralandı. Duruk’a ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra tedavi için Antakya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Duruk burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün sabah saatlerinde şehit oldu. Şehit Duruk’un bir dönem TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’un alt yapısında da forma giydiği öğrenildi.

BB ERZURUMSPOR’DAN TAZİYE MESAJI

Öte yandan TFF 1.Lig ekibi BB Erzurumspor’dan yapılan açıklamada, daha önce kulüpte forma giyen Yusuf Duruk'un, Hatay'da şehit düştüğü aktarıldı.

BB Erzurumspor tarafından yayımlanan taziye mesajında şu ifadelere yer verildi;

"Kulübümüzün alt yapısında futbol oynamış ve takımımızın formasını terletmiş Yusuf Duruk kardeşimizin Hatay'da askerlik vazifesini yaparken şehit olduğu haberini üzüntüyle öğrendik. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve Aziz milletimize baş sağlığı diliyoruz."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.