ERZURUM’A KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ ATANDI

Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atama yapıldı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

admin
admin
20 Mayıs 2016 Cuma 09:56
ERZURUM’A KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ ATANDI

Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne "Makina Teknoloji Öğretmeni" Kemal Gürgence atandı. Kültür ve Turizm Müdürlüğü gibi özel uzmanlık gerektiren bir kurumun başına, uzmanlık alanı  "Makina ve Teknoloji" olan bir eğitimcinin atanması, Erzurum'da hayret uyandırdı.
Erzurum'un yüzü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden yana bir türlü gülmedi gitti. Turizm alanında ve özellikle de kış turizminde iddialı bir şehir olan Erzurum'da, uzun bir süredir boş bekleyen İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koltuğuna ihtisas alanı makina ve teknoloji olan bir öğretmen oturdu. Resmi Gazete'de bugün yayımlanan atama kararıyla Erzurum'un yeni Kültür ve Turizm Müdürü olan Kemal Gürgenci'nin önümüzdeki günlerde Erzurum'a gelerek işbaşı yapması bekleniyor. Aslen Giresunlu olan Gürgenci, Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanmadan önce Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Editör

Son Güncelleme: 20.05.2016 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.