Erzurum'dan taziye mesajı

Erzurum protokolü Şırnak’taki helikopter kazasında şehit düşen askerlerle ilgili taziye mesajı yayınladılar.

admin
admin
02 Haziran 2017 Cuma 01:19
Erzurum'dan taziye mesajı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Şırnak’taki helikopter kazasında şehit düşen askerlerle ilgili yayımladığı taziye mesajında, kahraman Mehmetçiklere Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi. Başkan Sekmen, mesajında şunları kaydetti: “Şırnak’ta meydana gelen elim kaza sonucu 13 kahramanımızı kaybettik. İç ve dış güvenlik harekâtında terör örgütlerinin korkulu rüyası olan Kato Kahramanı Tümgeneral Aydoğan Aydın ve ordumuzun kıymetli mensupları 13 askerimiz Hakk’a yürüdü. Vatan toprağını koruma pahasına Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şanlı üniformasını gurur ve onurla taşıyan yiğitlerimizi, terörle mücadelede şüheda mertebesine ulaşan kahramanlarımızı rahmet, şükran, saygı ve minnetle anıyoruz. Din-i Mübin İslam’ın umudu vatanımızı her türlü iç ve dış mihraklardan koruma uğruna canları seve seve feda etmekten hiçbir zaman çekinmeyen ordumuzun cesur askerlerine ve emniyet teşkilatımızın yiğit mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum. Yüce Allah, ordumuzu ve emniyet teşkilatımızı her daim muzaffer eylesin.”

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZ: MİLLET OLARAK ACIMIZ BÜYÜK

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Şırnak-Şenoba’da meydana gelen helikopter kazası sonucu 13 askerimizin şehit olmasının ardından başsağlığı mesajı yayınladı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yayınladığı taziye mesajında, “Millet olarak bizleri derin üzüntüye boğan elim kaza sonucunda bayrağı ve ülke toprağımızın bölünmez bir bütünlüğü uğruna mücadele ederken elim bir kaza uğruna şehit olan kahraman askerlerimizin, kahraman evlatlarımızın, derin üzüntüsünü kalbimizde yaşıyor, şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, başta Türk Silahlı Kuvvetlerimize, ailelerine sabr-ı cemil ve başsağlığı diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağolsun. Milletimize sabırlar diliyorum.”

MHP İL BAŞKANI KARATAŞ’TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, helikopter kazasında şahadet şerefine nail olan askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkan Karataş açıklamasında, “31 Mayıs 2017 Çarşamba günü, Diyarbakır' ın 6 ilçesinde yürütülen operasyonlarda Şehit düşen 3 Mehmetçiğimize ve Şırnak/Şenoba Tugay Komutanlığından kalkış yapan ve içinde 13 personelimizin bulunduğu AS 532 Cougar tipi bir helikopter, kalkışından kısa bir süre sonra, ilk alınan bilgilere göre, yüksek gerilim hatlarına takılması sonucunda saat 20.55 sularında elim bir kaza geçirmiştir. Söz konusu elim kaza neticesinde; helikopterde bulunan kahraman Mehmetçiklerimiz şehit olduğu bilgisi alınmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz” dedi.

BAŞKAN BULUTLAR, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Şırnak’taki helikopter kazasında 13 askerin şehadeti dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Mesajında, 13 askerin şehadet haberini derin bir üzüntüyle öğrendiğini vurgulayan Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar,” “Şırnak/Şenoba Tugay Komutanlığından kalkan bir helikopterin kaza sebebiyle düşmesi neticesinde 13 vatan evladımızın şehit olduğunu derin bir üzüntüyle öğrendim. Acımız büyüktür ve tarifsizdir. Terörle mücadelede bölgede başlatılan ve sonuca gidilen büyük bir operasyon da görev alan bu kahramanlarımızı asla ve asla ne bizler nede bu millet unutmayacaktır. Başta tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’dan rahmet, geride bıraktıkları ailelerine, Türk Milleti’ne ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diliyorum.”

Editör

Anahtar Kelimeler:
Erzurumşırnak şehitleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.