Erzurum'dan Kaş'a gönül köprüsü kuruldu

Palandöken Kayak Merkezi'nde kayak yaparak güzel vakit geçiren gençler, daha sonra kentteki tarihi yapıları ziyaret etti.

admin
admin
01 Nisan 2021 Perşembe 22:30
Erzurum'dan Kaş'a gönül köprüsü kuruldu

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde Antalya Özgecan Arslan Gençlik Merkezi tarafından yapılan "Kaş’tan Erzurum'a Yörük Gençler Kayakta, Dadaş Gençler Dalışta" projesi kapsamında Antalya'nın Kaş ilçesinden 20 kişilik grup, Erzurum'un tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Palandöken Kayak Merkezi'nde kayak yaparak güzel vakit geçiren gençler, daha sonra kentteki tarihi yapıları ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, proje kapsamında 5 Nisan'da da 20 kişilik bir öğrenci grubunu kentte ağırlayacaklarını söyledi.

Yaz mevsiminde kentten Antalya'ya çok sayıda insanın tatil için gittiğini ifade eden Taşkesenligil, şöyle konuştu:

"Antalya'dan da Erzurum'a sizin gibi gençler geldi. Burada sizleri ağırlamaktan büyük bir keyif aldık. Sizler de Erzurum’u görüp tanıdığınız için çok şanslısınız. Erzurum kış ve kayak turizminde dünyanın gözde merkezlerinden biri. Sizler de Erzurum'da bulunduğunuz süre içinde kadim şehrimizi iyi tanıyın. Gittiğinizde Erzurum’un güzelliklerinden söz edin. Kaş’a döndükten sonra bizlerden ailelerinize ve yakınlarınıza selamlarımızı iletin."

Taşkesenligil, gençlere çeşitli hediyeler verdi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumAntalyaKaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.