Erzurum'da Türkiye'nin otomobilinin kardan heykelini yaptılar

Erzurum'da, üniversitelerde eğitim gören öğrencilerin kariyer planlamasına yön verilmesi amacıyla açılan "Doğu Anadolu Kariyer Fuarı"nda sergilenen kar ve buzdan heykeller ilgi görüyor.

admin
admin
06 Mart 2020 Cuma 06:56
Erzurum'da Türkiye'nin otomobilinin kardan heykelini yaptılar

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyen ve öğrencileri, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Yakutiye ilçesindeki Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'nde gerçekleştiren fuara farklı bir çalışmayla katıldı.

Kentin farklı noktalarından topladıkları kar kütlelerini 3 günlük çalışmayla Türkiye Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) mühendis ve tasarımcıları tarafından geliştirilen ve Türkiye'nin 60 yıllık otomobil özlemini çektiği milli otomobilin de bulunduğu dev heykeller üretildi.

Erzurum'un simgelerinden Çifte Minareler, Doğu Anadolu Gözlemevi ve çift başlı kartal heykelleri de fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Fuarı ziyaret eden misafirler, kar ve buzdan heykel bölümüne büyük ilgi göstererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.