Erzurum'da Şehit Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Piyade Uzman Çavuş Emrah Erkan (26) memleketi Erzurum'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

admin
admin
08 Kasım 2021 Pazartesi 07:27
Erzurum'da Şehit Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Narmanlı Camii'nde kılınan cenaze namazına binlerce vatandaş katıldı.

Şehit Emrah Erkan, Irak'ın kuzeyindeki üs bölgesinde yaralandı. Kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Şehit Erkan'ın naaşı önceki gün Erzurum'a getirildi.

Şehit Erkan için Narmanlı Camii'nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazına, Vali Okay Memiş, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, MHP İl Başkanı Naim Karataş, STK temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından tören kıtası tarafından omuzlara alınan şehit cenazesi vatandaşların da katılımıyla top arabasına kadar taşındı. Daha sonra cenaze aracına konulan şehit naaşı, toprağa verilmek üzere Karskapı Şehitliği'ne götürüldü.

Karskapı Şehitliği'nde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Şehit Emrah Erkan'ın tabutuna sarılı Türk Bayrağı, Vali Okay Memiş tarafından şehidin ailesine teslim edildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumŞehitEmrah Erkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.