ERZURUM'DA OPERASYON: 33 GÖZALTI

Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından düzenlenen terör operasyonlarında 33 kişi gözaltına alındı.

admin
admin
17 Mart 2016 Perşembe 13:30
ERZURUM'DA OPERASYON: 33 GÖZALTI
Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından düzenlenen terör operasyonlarında 33 kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Çat Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında dün sabah saatlerinde harekete geçen jandarma ekipleri, Cumhurbaşkanına hakaret edenlere, sol örgüt ile PKK/KCK üyelerine yönelik şafak operasyonu düzenledi. Erzurum İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü Timlerince Çat ilçe merkezli olmak üzere İstanbul, Kocaeli, Çanakkale, Erzincan, Bursa ve İzmir'de eş zamanlı düzenlenen şafak operasyonunda 33 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde ise çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. 

100'ün üzerinde jandarmanın katıldığı operasyonda gözaltına alınanlar, sağlık kontrolünün ardından karakoldaki ifadeleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilecek.

Öte yandan Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından, Ağrı'nın Diyadin ilçesi kırsalında 'Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Oruç-5', Erzincan-Tunceli illeri kırsalında bulunan Munzur/Mercan Dağları bölgesinde, 'Şehit Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül-14' adı verilen terör operasyonu icra edild 

Editör

Son Güncelleme: 17.03.2016 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.