Erzurum da kıpkırmızı!

Meseleyi hala ciddiye almayıp oyunda oynaşta olanlara duyurulur...

admin
admin
01 Aralık 2020 Salı 00:23
Erzurum da kıpkırmızı!

Ne yani Erzurum için günlük 600-700 vaka ve günlük 7-10 ölü yetmiyor mu ki, bazıları ısrarla bildiğini okumaya devam ediyor.

TABLO GÜNDEN GÜNE İÇ KARARTIYOR

Bütün dünyanın müşterek sorunu olan ve insanlık tarihinin geçtiği en zor sınavlardan biri olan Korona ne yazık ki ülkemizi yeniden iliklerine kadar sarsmaya başladı. Vaka sayısında da, ağır hasta sayısında da ve en üzücü olanı da vefat sayısında da ciddi artışlar yaşanan ülkemizde, birileri hala meselenin ciddiyetini kavrayabilmiş değil.

ERZURUM DA İPİN UCUNU KAÇIRDI…

Sağlık Bakanlığı bizzat açıkladı. Erzurum’da fiili artış yüzde elli civarında. Bu da şu anlama geliyor: Erzurum’da her gün ortalama 600-700 arasında pozitif vaka tespit ediliyor. Pekii “ölü sayısı kaçtır” diyenlere cevap olarak, yine resmi rakamlara dayanarak söylüyoruz: Erzurum’da Korona’dan vefat eden kişi sayısı, günlük 7 ila 10 arası… Buna rağmen “Bana bir şey olmaz” diyen sorumsuzlar aramızda tedbirsiz dolaşmaya ve de toplumu tehdit etmeye devam ediyor!

Palandöken

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.