Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ağrı’ya el attı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, proje kapsamında Ağrı'daki Bahçelievler Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

admin
admin
06 Ağustos 2019 Salı 07:19
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ağrı’ya el attı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın şehirleşme alanında geliştirdiği "Her mahalleye kardeş belediye" projesi hayata geçirildi.

Bu kapsamda ilk belediye olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı ile beraberindeki heyet, kardeş mahalle olarak belirlenen Bahçelievler Mahallesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İncelemeler sırasında Sayan, Aynalı'ya mahallede yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Sayan, Ağrı'nın çehresini değiştirmek için çeşitli projeler hazırladıklarını ifade ederek, "Kardeş belediyelerimizden birisi olan Erzurum'u yapmayı planladığımız projeler hakkında bilgilendirerek kendileri için belirlenen mahalleyi gezdirdik. Erzurum Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yapacağımız çalışmaların altyapısını hazırlıyoruz. En yakın zamanda inşallah bunu hayata geçirmek üzere gayret edeceğiz." diye konuştu.

Aynalı ise "Kardeş mahallemiz olan Bahçelievler'in kalkınıp gelişebilmesi için bizler de imkanlarımız ölçüsünde gereken desteği vereceğiz. Bu kapsamda mahallede yapılması planlanan projeler için gerekli çalışmaları en kısa sürede gerçekleştireceğiz." dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.