Erdoğan’dan New City talimatı

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı ile bazı açılışlara katılmak üzere Erzurum’a gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, New City mağduriyetinin giderilmesi talimatını verdi.

admin
admin
01 Ekim 2017 Pazar 12:53
Erdoğan’dan New City talimatı

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen İl Danışma Meclisi’nde, New City konutlarında mağdur olan vatandaşların sesine Cumhurbaşkanı Erdoğan kulak verdi. Yaklaşık üç yıldır süren ve kamuoyunda ‘Karadayı Mağdurları’ olarak bilinen çok sayıda aile, çaldıkları bir çok kapıdan eli boş dönmüştü.

Son olarak Erzurum’u gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşmayı başaran konut mağdurları bekledikleri haberi aldılar. “Sekmen, unutma TOKİ ile görüş, ben de talimatı vereceğim. Şu konutlar bitsin artık.” diyen Erdoğan, salondakiler tarafından alkışlarla desteklendi.

Editör

Son Güncelleme: 01.10.2017 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.