ER-VAK’tan TTB başkanına sert tepki

Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK), şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerine alçakça iftirada bulunan Türk Tabipler Birliği Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu.

admin
admin
21 Ekim 2022 Cuma 09:13
ER-VAK’tan TTB başkanına sert tepki

Hain terör örgütü PKK’nın sözde yayın organına yaptığı açıklamada, “Türk ordusunun kimyasal silah kullandığını” ifade eden Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya tepki yağıyor.

Erzurum’da ilk tepki ER-VAK Başkanı Erdal Güzel'den geldi.

Başkan Güzel yaptığı açıklamada, “Ülkemizi bölmek için 40 yıldır her türlü alçakça eylemi yapan terör örgütünü aklamak düşüncesiyle söylenmiş bu ihanet dolu sözlerin sahibi Şebnem Korur Fincancı’nın Kandil’in sözcüsü olma görevini üstlendiği sarf ettiği sözlerle tescil edilmiştir. Türk Hekimlerini temsil etmeyen bu Kandil’in sevdalısını ülkenin savunması sırasında canlarını vermiş şehitlerimiz ve gazilerimiz adına şiddetle kınar İstiklalimizin teminatı olan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne attığı iftiranın kendi yaftası olarak boynunda asılı kalacağını belirtiriz. Bebek katillerini görmezden gelen, binlerce cana kıyan teröristleri masum gösteren, ülkeyi milyarlarca dolar zarara uğratan eli kanlı örgüte karşı TSK’yı karalayan bu zihniyetlerin niyetleri sarf ettikleri sözlerinde açıkça kendini göstermektedir. Türk Milletinin bağrından çıkan TSK mücadelesini dün olduğu gibi bugün de yiğitçe ve mertçe yapmaktadır. Yapılan iftiralar TSK’nın şöhreti karşısında eriyip kaybolacaktır. Sarf edilen bu sözler düşmanın Kandil’den ziyade yanı başımızda olduğunu da göstermektedir.” ifadelerine yer verildi.

Editör

Son Güncelleme: 21.10.2022 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.