DSİ ÇALIŞANLARI GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü çalışanları 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 98.yıldönümü dolayısıyla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Erzurum Şubesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şubesi ziyaret etti.

18 Mart 2013 Pazartesi 18:28
 DSİ ÇALIŞANLARI GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI
Şehit babası olan Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Erzurum Şubesi Başkanı Hatem Tetik burada yaptığı açıklamada, "Çanakkale'de zafer, mertlikle kucaklaşmış, ölüm şehit olmakla yücelmiştir. Aziz şehitlerimizin, asil kanlarıyla suladıkları kutsal vatan topraklarında rahat uyusunlar. Emanetlerinin bekçisiyiz. Son 30 yılda terör örgütü tarafından şehit edilen askerlerimiz; polislerimiz; kamu görevlileri; sivil halkımızdan toplam 495 şehit olduğunu ve en çok şehit veren 3. İl olduğunu vurgulayarak dernek odalarında şehitlerimizin fotoğrafını asacak yer kalmadığını belirterek bu durumun durmasını istiyoruz. Ayrıca Bu önemli günde yanımızda olan DSİ çalışanlarına şükranlarımı iletirim. ”dedi.

Kore Gazisi olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şubesi Başkanı Salih Mesci ise “DSİ’nin gösterdiği vicdan bağına çok teşekkür ederim. Yılın hiçbir günü yoktur ki, takvim ibresi o gün içinde Anadolu insanına ait birkaç zaferi göstermesin. İşte bugün, o zaferlerin en büyüğü, günlerin en anlamlısı olan Çanakkale Zaferi ve Şehitler Gününü idrak etmekteyiz. Kutsal vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.” dedi.

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü’nü temsilen Basın ve Halkla İlişkiler Şefliği olarak yapılan ziyaret dernek yöneticilerini ve üyeleri oldukça mutlu etti.

Editör

Son Güncelleme: 18.03.2013 18:29
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDSİGazi Ve şehit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.