DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ'NDEN ŞOK İFADELER...

Erzurum İl Genel Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri "Mevcut akarsu yataklarının ıslah durumu" hakkında bilgi almak için gittikleri DSİ 8. Bölge Müdürlüğü'nde büyük bir şokla karşılaştılar.

05 Nisan 2013 Cuma 23:22
DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ'NDEN ŞOK İFADELER...
Bölge Müdürü Sebahattin Çapkınoğlu, kendisinden bilgi isteyen komisyon üyeleri Cem Çil ve Münir Akdemir'e "İl Genel Meclisi ne yapıyor?", Ne işe yarar?, ben il genel meclisini tanımıyorum" dedi. Aldıkları yanıtla şaşkına dönen üyeler müdür Çapkınoğlu'na dün İl Genel Meclisi oturumunda tepkilerini dile getirdiler.
 
Hazırlanan raporu okumak için kürsüye gelen AK Parti arman İl Genel Meclis üyesi Cem Çil, "Bu raporu hazırlarken büyük bir üzüntü yaşadık. Bilgi almak için ziyaretine gittiğimiz DSİ 8. Bölge Müdürü Sebahattin Çapkınoğlu, bize İl Genel Meclisi'nin ne iş yaptığını, ne işe yaradığını ve İl Genel Meclisi'ni tanımadığını sordu. Bunun üzerine kendisini meclis toplantısına davet ettik. Oda katılmayacağını söyledi." dedi
 
Şahsi işleri için değil, halkı bilgilendirmek için oraya gittiklerini söyleyen Çil, "Sorularımızın hiç birine cevap alamadık. Müdür bey, yazılı olarak sorun . Bizde yazılı olarak cevap verelim diye bir ifade kullandı. Meclis üyeliğim süresince ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum" dedi.
 
MECLİSİ TANIMAYANA TANITIRIZ
 
İl Genel Meclis Başkanı Bülent Taşkesenligil ise konuyla ilgili DSİ Bölge Müdürüyle bizzat görüşeceğini belirterek, " Biz halkın problemlerini çözmeye çalışıyoruz. Müdür beyin açıklamalarından haberim oldu. Konuyu Vali Bey'e ilettim. Kendimde görüşeceğim. Meclise bilgi vermesi gerekiyorsa gelip bilgi verecektir" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 05.04.2013 23:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2013-04-06 01:27:14

bu müdür d.s.i. deki bekar mühendislere bölge müdürlüğünün önünde lojman yaptırdı bu yapım sırasında çatıdan genç bir çocuk düştü vede öldü ne bir sözleşme var ne bir anlaşma var toplama paralarla yaptırıyordu o çocuk babasının kesesinden gitti olayda örtbas edildi olay 5 6 ay önce yaşandı bunun hesabını kimse soramadı bu müdürün arkası sağlam ssk olmayan bir genç öldü olayı kapattı bu müdüre kimsenin gücü yetmez allah korusun böyle bir olay birimizin başına gelse devlet burnumuzdan tökerdi ama bu müdüre kimse ilişemiyor

Avatar
Vatandaş 2013-04-05 23:32:59

helal olsun doğru yapmış müdürüm yalakalıktan başka bi iş yapmamış meclis tanınmaya da layık değildir. efendiler istifa edin erzurumu köye çevirdiler siz de seyirci kaldınız