DOKTOR EVDE ÖLÜ BULUNDU

Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi'nde görev yapan 10 yıllık pratisyen hekim, kız kardeşinin evinde ölü bulundu.

03 Ocak 2013 Perşembe 11:05
DOKTOR EVDE ÖLÜ BULUNDU
Edinilen bilgiye göre, 10 yıllık doktor olan ve Palandöken Devlet Hastanesi Acil Servis Yoğun Bakım Ünitesi'nde 2,5 aydır görev yapan 34 yaşındaki Ömer Faruk Çiltaş, Terminal Mahallesi'nde bulunan kız kardeşinin evinin banyosunda bugün sabah saatlerinde ameliyat bıçağı ile boğazı kesilmek suretiyle ölü olarak bulundu. Genç doktorun bir süre önce nişanlısından ayrıldığı için bunalıma girdiği öne sürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, doktorun cesedi otopsi için Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ölüm haberini alan Çiltaş’ın yakınları ve mesai arkadaşları hastane morguna akın etti.

Doktor Çiltaş’ın acılı babası Ahmet Çiltaş, oğlunun herhangi bir probleminin bulunmadığı belirtti.

Erzurumlu olan Doktor Çiltaş’ın cenazesinin yarın Palandöken ilçesinde bulunan Solakzade Camisi’nde Cuma namazına müteakip toprağa verileceği belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 03.01.2013 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.