DOĞUTÜRK’ÜN ETSO ANKETİNDEN YÜCELİK ÇIKTI

Erzurum’un güncel ve tarafsız haber portalı DOĞUTÜRK’ün Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) seçim anketinden istikrar çıktı.

03 Mayıs 2013 Cuma 09:04
DOĞUTÜRK’ÜN ETSO ANKETİNDEN YÜCELİK ÇIKTI
Mevcut başkan Lütfü Yücelik ile birlikte adaylıklarını açıklayan Murat Resuloğlu ve Mustafa Güvenli’nin yanı sıra adaylığını açıklamayan Vahit Bingöl isimlerinin yer aldığı ankete 260 kişi katıldı. Her IP’den tek oyun kullanılabildiği anket, ETSO seçimlerine ışık tutacak cinsten sonuçlandı.
260 kişinin katıldığı ankette 122 oy alan mevcut Başkan Lütfü Yücelik birinci çıktı. Aday olması için kamuoyu tarafından baskı yapılan işadamı Vahit Bingöl 74 oy alırken, adaylık sürecinde birleşen Murat Resuloğlu ile Mustafa Güvenli beklenen ilgiyi göremedi. Resuloğlu 36, Güvenli ise 27 oy alabildi. Anketteki diğer kişi için de bir oy kullanıldı.

ERZURUM İSTİKRARDAN YANA
Öte yandan DOĞUTÜRK tarafından yapılan anket sonuçları da gösteriyor ki, ETSO seçimlerinde Erzurum kamuoyu istikrardan yana tavır koydu. Erzurum’un sevilen işadamlarından Lütfü Yücelik, önderliğinde başarılı çalışmalara imza atan ETSO, şehir ekonomisinin kalkınmasında önemli bir vizyon üstlenmiş durumda. Haftasonu yapılacak seçimlerden de Lütfü Yücelik’in başarılı bir sonuç alacağına inandıklarını belirten işadamları, “Lütfü Yücelik, mütevaziliği, samimiyeti, güler yüzlü kişiliği ile Erzurum’un simge işadamlarından olmuştur. Onun Erzurum için ortaya koyduğu gayret ve çaba takdire şayandır. Erzurum iş dünyası onun arkasındadır. Haftasonu yapılacak olan seçimlerde de bu sonuç ortaya çıkacaktır.” dediler. 

Editör

Son Güncelleme: 03.05.2013 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necmi 2013-05-03 18:20:10

herhalde istikrar çıkacak, şovmen ve artistlere mi ticaret odası teslim edilecek. sizinki de anket yani bırakın bu işleri...