DOĞALGAZ ATEŞİ AŞKALE'DE

Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde Doğalgaz A.Ş.'nin yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, önceki gün doğalgaz ateşi yakılarak hizmet girdi.

22 Ekim 2015 Perşembe 14:22
DOĞALGAZ ATEŞİ AŞKALE'DE
Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde Doğalgaz A.Ş.'nin yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, önceki gün doğalgaz ateşi yakılarak hizmet girdi. 

Aşkale Otogar Meydanı'nda Palan Doğalgaz Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, Palen Doğalgaz A.Ş. Erzurum Müşteri İlişkiler Müdürü Cem İlker Karaduman, Palen Doğalgaz Müşteri Hizmetler Koordinatörü Ertan Köksal, Palen Doğalgaz Teknik Koordinatör Kıvanç Türkmen katıldı.

DOĞALGAZ MEŞALESİNİ BAŞKAN SEKMEN YAKTI

Doğalgazın Aşkale'ye gelişinin uzun bir süreçten geçtiğini anlatan ve ilk ateşi yakarak gazın verilmesi startını veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,"Doğalgaz'ın özellikle Doğu Anadolu Bölgemizde yaygınlaştırılması ülkemiz adına onur verici bir hizmettir. Güzide İlçemiz Aşkale'ye uzun süreden beri doğalgaz verilmesi adına kışın evlerin ısınmasında fedakarlık gösteren kadınlarımızın soba yakma, soba külü dökme sıkıntısından kurtulması adına sevindirici ateş oldu. Doğal gaz kentimiz için büyük nimettir. Bu nedenle kamu kurum ve kuruluşlarımız ile vatandaşlarımız bundan en kısa sürede yararlanmalıdır. Başta bu hizmetin getirilmesinde büyük emek sarf eden Doğalgaz A.Ş firma yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

"AŞKALE DOĞALGAZ İLE ISINACAK"

Palen Doğalgaz A.Ş, Müşteri İlişkiler Müdürü Cem İlker Karaduman ise, uzun süreden beri çalışılan alt yapı çalışmalarının başarılı sonuçlandırıldığını belirterek,"Aşkale İlçemizin doğalgaz hizmetine kavuşturulması adına şirketim adına emeği geçen Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen ve Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran'a teşekkür ediyorum. 93 bin abone hizmeti bulunan Palen Doğalgaz Erzurum'da önümüzdeki 2017 yılında Oltu ve Şenkaya İlçelerimizde doğalgaz hizmetinden faydalanacak. İlçemizde abone kayıt işlemlerine başlamakla birlikte hizmet şubemiz de Aşkaleli vatandaşlarımızın hizmetine başlamıştır. Aşkale'ye hayırlı olsun." diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 22.10.2015 14:23
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAşkaleDoğalgaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.