DES’TEN KINAMA…

Demokrat Eğitimciler Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Zülfikar Kotanlı, Erzurum Mahallebaşında yaşanan olaylara sert tepki vererek, “Bu tür provokatif eylemlere karşı Erzurum insanını sağduyuyla hareket etmeye çağırıyoruz” dedi.

10 Haziran 2014 Salı 15:47
DES’TEN KINAMA…
Demokrat Eğitimciler Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Zülfikar Kotanlı, yaptığı yazılı açıklamada, “Erzurum’da yaşanan Bu çirkin olaylar huzur ve kardeşliğimizi bozmak isteyen şer güçlerin ne kadar cüretkar olduklarını göstermektedir. Bu akıl fukarası zavallılar kan bağı ile bağlı olduğumuz çoğunluğunu kürt kökenli kardeşlerimizin yaşadığı Mahalle Başı semtini hedef seçmeleri ve eylemlerini cesurca yapmaları tesadüf olmadığı gibi son zamanlarda bu bölgede güneydoğu dan gelen terör yandaşları tarafından eylemler yapılması düşündürücüdür. Akıldan yoksun zavallılar şunu unutmasın ki Erzurum insanı bu tür provokasyonlara gelmeyecektir” dedi.

“Diyarbakır 2’nci Hava Kuvvet Komutanlığı’ndaki Gönder çekilmiş Türk Bayrağının indirilmesinde seyirci kalınmasını şiddetle nefretle kınıyoruz” diyen Demokrat Eğitimciler Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Zülfikar Kotanlı, “Bayrak bir milletin bağımsızlık sembolü olduğu gibi onurdur şereftir namustur.Bayrak bu ülkede yaşayan 76 milyonun ayrım yapmaksızın bayrağıdır.Bayrağa uzanan kahpe ellerin kırılması gerekmektedir.Bayrak Gönderden indirilirken seyirci kalan sözde askerlerden hesap sorulmalıdır.Genel kurmay kınama makamı değildir.gerekli hesabın sorulacağına olan inancımızı yitirmek istemiyoruz. Hain terör örgütü yandaşları günlerdir bölgede insanlarımızı kaçırıyor huzurumuzu bozmak istiyorlar Eğitimciler Olarak bu zavallılara şunu ifade etmek istiyoruz ‘’Kürdü ile Türkü ile Laz’ı ile Çerkez’i ile bu millet bölünmez bir bütündür’’ sizlerin hain emelleri asla bu milleti bölmeye yetmeyecektir. Yaşanan bu hadiseler göstermektedir ki Hükümetin çözüm süreci tavizlerden öteye gitmemiş teröristler muhatap kabul edilmiş huzurumuzu güvenenimizi ve barışı sağlayacak unsurlar devre dışı bırakılmıştır. Siyasi iktidar ülkemizde yaşanan bu üzücü ve tasvip etmediğimiz hadiselerden dolayı ivedilikle gerekli radikal tedbirleri almalı yapılan hatalardan bir an evvel dönmeli çözüm sürecini Milletin istediği doğrultuda yapmalıdır. Eğitimciler olarak Terör olaylarını ve Bayrağa yapılan çirkin ve menfur saldırıyı şiddetle nefretle kınıyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 10.06.2014 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.