Daha sakinleri gelmeden asfaltları geldi

Daha sakinleri gelmeden asfaltları geldi.

admin
admin
13 Ekim 2022 Perşembe 11:16
Daha sakinleri gelmeden  asfaltları geldi

Vedat REFAYELİ

Yakutiye Belediyesi, elini çabuk tuttu, daha sakinleri gelmeden İhsan Doğramacı Caddesi üzerinde inşaatı devam eden binaların önüne asfalt döktü.

‘’Nasıl olsa yarın insanlar evlerine girdiğinde asfalt isteyecekler’’ diye düşünen Yakutiye Belediyesi, Özbağ, Anka, Er Hilal firmalarınca yaptırılan toplamda 10 blok ve 200’ün üzerindeki konut ve işyerlerinin önünü asfaltladı.

Bir günde 200 metre kare asfalt döken Belediye, konutlarda oturacak sakinleri rahatlatırken, sakinler de bu jestinden ötürü Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ı pankartlar aracılığı ile kutladı, teşekkür ettiler.

Bu arada, belediye ekipleri, yeni binaların kaldırımlarını da iki günde yoğun ve yorucu bir çalışmayla gerçekleştirdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2022-10-13 17:29:07

asvaltı atılan stelerde oturan bir sakinim biryıldır orda oturuyoruz yani sakinler gelmeden hizmet gelmedi MAHMUT UÇAR başkana sonsuz teşekkürler