DAGC’DEN BAŞKANLARA ZİYARET

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri, göreve seçilen büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarına ziyarette bulundu.

16 Nisan 2014 Çarşamba 19:49
DAGC’DEN BAŞKANLARA ZİYARET
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret eden DAGC heyeti, hayırlı olsun temennisinde bulundu. DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, basın olarak, kentin tanıtımı ve sorunlarını birinci elden yetkililere aktarılması konusunda çabalarının devam edeceğini söyledi. Özsoy, bu çalışmaları yaparken, her zaman olduğu gibi sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerini ifade etti.

Başkan Sekmen de Erzurum’da dinamiklerin ve potansiyelin harekete geçirilerek, kalkınma ve gelişme yönünde çalışmalar yapılacağını belirterek, ortak akıl ve istişareye önem vereceklerini söyledi. Erzurum’a yatırım yapacak yerli veya yabancı yatırımcılara belediye olarak her türlü kolaylığı göstereceklerini anlatan Sekmen, bu konuda rehberlik yapacaklarını kaydetti.

İLÇEMİZİ BİRLİKTE GELİŞTİRECEĞİZ

Palandöken Belediyesi’ni ziyaret eden DAGC heyeti, Başkan Orhan Bulutlar’ı tebrik ederek başarı dileğinde bulundu. Başkan Bulutlar, 30 Mart’a yapılan mahalli idareler seçimlerinde kendilerine destek veren hemşehrilerine teşekkür etti. Bulutlar, “Palandökenimiz için ne söz vermişsek yaparak, insanımızı daha yaşanabilir bir şehre kavuşturacağız. Bu hizmetleri de tüm hemşerilerimizle birlikte yapacağız" şeklinde konuştu.

YENİ DÖNEMDE YENİ MEYDAN

Yakutiye Belediyesi’nde Başkan Ali Korkut’a da hayırlı olsun temennisinde bulunan DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri, yeni dönemde özellikle tarihi dokuyu gün yüzüne çıkartan başta Üç Kümbetler çevresi olmak üzere diğer mahallelerde başlatılan çalışmaların devam etmesini dilediler. Başkan Korkut ta yeni yapılacak olan tarihi Gümrük Hanı civarındaki kent meydanıyla ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretlerde DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy'un yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri CHA Bölge Temsilcisi Ersin Demirci, TRT Haber Müdürü Fikret Öztürk, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Emine Konuk, Yenikuşak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zafer Bağrıyanık, Kardelen TV Haber Müdürü Onur Sağsöz, Pusula Gazetesi Haber Müdürü İrfan Tarakçıoğlu ve İhlas Haber Ajansı Haber Müdürü Ahmet Akbuğa hazır bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2014 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.