Dadaş bürokrata önemli görev

Erzurum Öğretmenevi Müdürü eğitim ve fikir adamı Abdullah Nehir Milli Eğitim Bakanlığı’na Daire Başkanı oldu.

admin
admin
26 Eylül 2023 Salı 12:40
Dadaş bürokrata önemli görev

Erzurum Öğretmenevi Müdürü ve DOĞUTÜRK yazarı Abdullah Nehir Ankara’ya atandı. 15 yıla aşkın süredir Erzurum Öğretmevi Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüten Nehir, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdünlüğü’nde Daire Başkanlığı görevine getirildi.

Son ziyaretinde Erzurum Öğretmenevi’nde konaklayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, iyi bir yönetici olmasının yanında kütürel ve entelektüel birikimiyle örnek bir fikir adamı olan Abdullah Nehir’in başarısını yerinde müşahade etme imkanı bulmuştu. Öğretmevine kazandırdığı kurumsul imajı da yerinde görme imkanı bulan Bakan Tekin, Abdullah Nehir’i Ankara’ya aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanılğı’na atanan Nehir, Erzurumluları hem üzdü, hem gururlandırdı. Başta eğitim camiası olmak üzere, öğretmenevindeki mesaj arkadaşları ve dostları, Abdullah Nehir’in Erzurum’dan gitmesini kayıp olarak nitelendirirken, Milli Eğitim Bakanlığı’nda üst düzey bir göreve Dadaş bir bürokratın atanmasından da büyük gurur ve mutluluk duyduklarını söylediler.

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde Daire Başkanlığına atanan Erzurum Öğretmenevi Müdürü Abdullah Nehir’e çalışma arkadaşları tarafından veda yemeği düzenlendi.

15 yıla aşkın süredir Erzurum Öğretmenevi Müdürlüğü görevini yürüten Abdullah Nehir’e çalışma arkadaşları tarafından veda yemeği verildi.

Şehirden ayrılmadan önce çalışma arkadaşlarının düzenlediği yemeğe katılan Nehir, kendisine takdim edilen plaketi alarak tebrikleri kabul etti.

Erzurum Öğretmenevinin sosyal medya hesabından düzenlenen veda yemeğinden kareler paylaşılırken, “Müdürümüz Abdullah Nehir’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Biz de DOĞUTÜRK ailesi olarak, kıymetli yazarımıza Erzurum’a verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, yeni görev yerinde üstün başarılarının devamını diliyoruz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.