Curling kadın şampiyonlarından Vali Azizoğlu'na ziyaret

Finlandiya'nın Lohja kentinde 3-10 Ocak tarihlerinde düzenlenen Dünya Gençler B Grubu Curling Şampiyonasında dünya ikincisi olan kadın milliler, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu ziyaret etti.

admin
admin
17 Ocak 2018 Çarşamba 11:10
Curling kadın şampiyonlarından Vali Azizoğlu'na ziyaret

Ziyarette, Curling Federasyon Başkanı Kenan Şebin, yönetim kurulu üyeleri, Curling İl Temsilcisi Resul Çelebi ve sporcular Berivan Polat, Mihriban Polat, Dilşat Yıldız, Canan Temuren ve Zeynep Özdemir hazır bulundu.

Şampiyon sporculara tavsiyelerde bulunan Azizoğlu, "Sizin gibi değerli sporcularımız Erzurum'u uluslararası arenada en güzel şekilde temsil ederek büyük bir başarıya imza atmıştır. Sporla bağınızı koparmayacağınız gibi derslerinize iyi çalışıp, üniversitelerde güzel bölümlere yerleşmelisiniz." dedi.

Ziyaret sorası sporculara çeşitli hediyeler veren Azizoğlu'na, Curling Federasyon Başkanı Şebin, yönetim kurulu üyeleri ve sporcular Curling Milli Takım forması hediye etti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
CurlingKadın şampiyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.