ÇOMAKLI’NIN “ERZURUM’DA ZAMAN” YAZISI AZERBAYCAN’DA YAYINLANDI

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Azerice yayımlanan Kimlik isimli dergi de Erzurumlu Araştırmacı-Yazar Zekiye Çomaklı’nın “Erzurum da Zaman” isimli yazısına yer verildi.

30 Aralık 2012 Pazar 17:00
ÇOMAKLI’NIN “ERZURUM’DA ZAMAN”  YAZISI AZERBAYCAN’DA YAYINLANDI
Çomaklı, “Dilde, fikirde, İşte ‘Türklük’ sloganı ile Azeri Türkçesinde basılan Kimlik Dergisinin 8. sayısının 18. sayfasında özellikle Erzurum tasvir eden ‘Erzurum’da Zaman’ isimli yazıma Azerice yer verilmesi şahsımı ziyadesi ile memnun etmiştir. Her hali ile bir Erzurum tanıtımına katkıdır. Şiirlerim de Özbekistan'ın önemli şairlerinden Hasiyet Rustamova'nın çevirisiyle Özbek Türkçesine çevriliyor. Gurur duyuyorum” dedi.

Derginin sahibi Sirus Azadi ise “ Kimlik Dergisinin yeni sayısı artık yayındadır. Sabahtan itibaren Bakü’de yaşayan soydaşlar gazete satış noktalarından dergiyi temin edebilirler.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 30.12.2012 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.