ÇIRANLIOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Türk Diyanet Vakıf Sen Erzurum Şubesi'nde olağan kongreye tek aday olarak giren Hüseyin Cıranlıoğlu, dördüncü dönem başkanlık görevini kazanarak güven tazeledi.

25 Kasım 2013 Pazartesi 14:30
ÇIRANLIOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
Türk Diyanet-Vakıf Sen 5. Olağan Kongresi, Erzurum Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi .

Kongre Üniversite Camii Müezzin Kayyımı Hüseyin Çelebi’nin Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kongreye tek aday olarak giren mevcut Sendika Şube Başkanı Hüseyin Cıranlıoğlu, tüm delegelerin oyunu alarak yeniden şube başkanlığı görevine seçildi.

Türk Diyanet Vakıf Sen olarak, ülke sorunlarına duyarlı olduklarını söyleyen Cıranlıoğlu, din ve vakıf görevlilerinin sosyo-ekonomik sorunlarına çözüm aramanın yanı sıra ülke gündemini de yakından takip ettiklerine işaret etti. Çıranlıoğlu, "Siyaset değil sendikacılık yapıyoruz. Din ve vakıf görevlilerinin özlük ve ekonomik haklarını en iyi şekilde korumak ve geliştirmek için mücadele ediyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı nezdinde gördüğümüz eksiklikleri ise ilgili mercilere anında ileterek, sorunun çözümüne katkı için destek sağlıyoruz." dedi.

Editör

Son Güncelleme: 25.11.2013 14:31
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDiyanet Vakıf Sen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.