CİNDİLLİ ENGELLİ ÇOCUKLARA MİNİBÜS HEDİYE ETTİ

Erzurumlu iş adamı Muammer Cindilli, “ Ülkem için engel tanımıyorum” kampanyası kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne minibüs hediye etti.

06 Ocak 2014 Pazartesi 16:22
CİNDİLLİ ENGELLİ ÇOCUKLARA MİNİBÜS HEDİYE ETTİ
“Ülkem için engel tanımıyorum” kampanyası dahilinde engelli vatandaşların hizmetinde kullanılmak üzere Erzurumlu iş adamı Muammer Cindilli, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne minibüs hediye etti.

Düzenlenen törene Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hikmet Koçak, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Muammer Cindilli, “Memleketim, milletim, devletim varsa ben varım felsefesiyle sosyal sorumluluk anlayışına mütevazi değerler katıyoruz. Engelli yavrularımızın hizmetinde kullanılmak üzere yeni yılın hayırlara vesile olması dileğiyle hediye ediyoruz ” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Muammer Cindilli, minibüsün anahtarını Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a teslim etti.


Editör

Son Güncelleme: 06.01.2014 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aysun gemalmaz 2014-01-06 17:07:18

Muammer beye binlerce tesekkur..Rabbim hep yardimcisi olsun .